Πρόταση της Αποστολόπουλος Συμμετοχών στη MIG για το «Υγεία»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018, 13:29
Πρόταση της Αποστολόπουλος Συμμετοχών στη MIG για το «Υγεία»
Πρόταση εξαγοράς του συνολικού πακέτου μετοχών της MIG στο «Υγεία» κατέθεσε η εταιρεία «Αποστολόπουλος Συμμετοχών», όπως ανακοίνωσε η Marfin Investment Group.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η τιμή αναφοράς της πρότασης είναι 0,95 ευρώ ανά μετοχή υπό την αίρεση διενέργειας σχετικού οικονομικού και νομικού ελέγχου.

Παράλληλα, τονίζεται πως η πρόταση της Αποστολόπουλος Συμμετοχών θα τεθεί υπ’ όψιν των αρμοδίων οργάνων της MIG, τα οποία θα λάβουν σχετικές αποφάσεις για την περαιτέρω διαδικασία.

Η ανακοίνωση της MIG:

Η «Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών» («MIG») ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 30.6.2018 έλαβε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρία «Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών Α.Ε.» («Αποστολόπουλος Συμμετοχών») πρόταση εξαγοράς του συνολικού πακέτου μετοχών της MIG στο «Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία Α.Ε.» («Υγεία») με τιμή αναφοράς €0,95 ανά μετοχή υπό την αίρεση διενέργειας σχετικού οικονομικού και νομικού ελέγχου του Υγεία.

Η πρόταση εξαγοράς βασίζεται σε μη δεσμευτική προσφορά για την χρηματοδότηση της πρότασης από την «H.I.G. Capital International».

Η πρόταση της Αποστολόπουλος Συμμετοχών θα τεθεί υπ' όψιν των αρμοδίων οργάνων της MIG τα οποία θα λάβουν σχετικές αποφάσεις για την περαιτέρω διαδικασία.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018, 13:29