Την πρόσληψη 50 νέων μόνιμων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ανακοίνωσε η διοίκηση της βιομηχανίας γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι προσλήψεις σημειώνονται σε συνέχεια της σταθερά υψηλής επίδοσης καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2019, με έσοδα ύψους 50 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν σε 5% αύξηση τόσο των πωλήσεων της εσωτερικής αγοράς όσο και των εξαγωγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι οι προσλήψεις αυτές σηματοδοτούν αύξηση του μόνιμου προσωπικού της εταιρείας κατά 20%.

Η αύξηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα του προγράμματος συνεχούς αναδιάρθρωσης και βελτίωσης που η νέα διοίκηση εφαρμόζει τα τελευταία έξι χρόνια. Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ στα τέλη του 2012, οι εφαρμοσμένες βελτιωτικές κινήσεις στην εταιρεία, συνδυασμένες με τις νέες προσλήψεις μονίμου προσωπικού που ανακοινώνονται σήμερα, οδήγησαν στη συνολική αύξηση του προσωπικού της εταιρείας κατά 179 υπαλλήλους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η απόφαση αυτή επηρεάστηκε επίσης θετικά και από τη συνεχιζόμενη οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα αλλά και τη βελτίωση των προοπτικών για τις επιχειρήσεις με βάση τις πρόσφατα ανακοινωθείσες αλλαγές της ελληνικής κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Μιχαήλ Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι με την ανακοίνωση της απόφασής μας να αυξήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Η προσέγγισή μας για την επιχείρηση είναι μακροπρόθεσμη και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε θέση να μεγαλώσουμε την οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗΣ και να προσφέρουμε μακροχρόνια απασχόληση στους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας, καθιστώντας τους μέρος της σταθερής αισιοδοξίας που μας διακατέχει για τις προοπτικές της εταιρείας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης