Η SEAJETS ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων για να συνδράμει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στη Ρόδο.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Iωάννη Πλακιωτάκη, η SEAJETS ναύλωσε το πλοίο Olympus και προσέφερε δωρεάν τη μεταφορά των πυροσβεστικών δυνάμεων από τον Πειραιά προς Ρόδο, με την ίδια ταχύτητα που ανταποκρίθηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές της Σάμου και της Καρπάθου που κατασβέστηκαν επιτυχώς. Το Olympus έφτασε στη Ρόδο τις πρώτες πρωινές ώρες μεταφέροντας 60 πυροσβέστες και 25 οχήματα οι οποίοι ήδη επιχειρούν στο νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS δήλωσε «Δεχτήκαμε το αίτημα της μεταφοράς των πυροσβεστικών δυνάμεων στη Ρόδο αργά το βράδυ της Κυριακής. Με συντονισμένες κινήσεις καταφέραμε να ναυλώσουμε και να ετοιμάσουμε το πλοίο προκειμένου να μεταφέρει τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις εντός μίας ώρας από τη στιγμή που κατέφθασαν τα πυροσβεστικά οχήματα και οι πυροσβέστες στο λιμάνι του Πειραιά. Θα δίνουμε πάντα το δυνατό έμπρακτο παρόν με ανιδιοτέλεια σε ό,τι αφορά το περιβάλλον, τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, την ασφάλεια και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών του Αιγαίου μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης