H ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, διακρίθηκε φέτος στα Commercial Interiors Awards 2019, στην κατηγορία «Best Interior – StoreDepartment – NonFood» για την πρόσφατη ανανέωση του τμήματος καθιστικού στο Κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

Έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια καλύτερη καθημερινή ζωή για τους περισσότερους ανθρώπους και να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους που αλλάζουν συνεχώς, σχεδιάστηκε,εκ νέου, το τμήμα καθιστικού, αρχικά στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο. Δημιουργήθηκαν όμορφες γειτονιές και λειτουργικά δωμάτια, αντικατοπτρίζοντας την πραγματική ζωή στο σπίτι, ώστε οι πελάτες να αντλούν έμπνευση και να βρίσκουν λειτουργικές και βιώσιμες λύσεις για το καθιστικό, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους. Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε η πρωτοβουλία στους πελάτες του καταστήματος, η ΙΚΕΑ προχώρησε στην ανανέωση των αντίστοιχων τμημάτων και στα υπόλοιπα καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Communication & Interior Design Managerτου καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο κ. Γιώργος Ζαντίδης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΙΚΕΑ διακρίθηκε στα φετινά βραβεία Commercial Interiors Awards 2019. Το βραβείο αυτό είναι μια ακόμα αναγνώριση της προσήλωσής μας στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας και τη δημιουργία θετικής εμπειρίας στα καταστήματά μας. Είναι πολύ σημαντικό οι πελάτες μας να εμπνευστούν για το πως μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο τους και να βρουν άπειρες λειτουργικές λύσεις και προϊόντα που συνδυάζουν προσιτή τιμή, ποιότητα και υψηλό design. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα Communication & Interior Design, καθώς και την ομάδα Πωλήσεων για το πάθος και τη δημιουργικότητά τους, στην πραγματοποίηση του έργου».

Τα Commercial Interiors Awards 2019, πραγματοποιήθηκαν για 3η χρονιά, όπου βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, που αποδεικνύουν την αξία της επένδυσης στην αισθητική των εμπορικών χώρων. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους επιχειρηματικούς χώρους που εντυπωσίασαν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και  το σελφ σέρβιςκαι τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης