Στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, έλαβε μέρος ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της προβολής των θεματικών τουριστικών προϊόντων που προσφέρει η χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στο περίπτερο του Οργανισμού συμμετείχαν, επίσης, με δυναμική παρουσία οι Περιφέρειες Κρήτης, Κεντρικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, καθώς και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

Το ελληνικό περίπτερο προσέλκυσε μεγάλη μερίδα των συνολικά 45.000 επισκεπτών της Έκθεσης, που προέρχονταν από όλη τη Γερμανία και γειτονικές χώρες, οι οποίοι προμηθεύτηκαν ποικίλο έντυπο προωθητικό υλικό των ελληνικών τουριστικών προορισμών και ενημερώθηκαν για την απαράμιλλη ομορφιά της αυθεντικής Ελλάδας και τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει για outdoor δραστηριότητες όλες τις εποχές του χρόνου. Ακόμα, έγιναν απευθείας συζητήσεις με τους εκπροσώπους των Περιφερειών και επαγγελματίες του τουρισμού με σκοπό την στοχευμένη προβολή των προορισμών, καθώς η TourNatur δίνει τη δυνατότητα για από κοινού σχεδιασμό ολοκληρωμένων οδοιπορικών και πεζοπορικών δραστηριοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση TourNatur προσφέρει, κάθε χρόνο, την ευκαιρία στους επισκέπτες όλων των ηλικιών να πληροφορηθούν τις πραγματικά βιώσιμες μορφές διακοπών, να γνωρίσουν πολλές περιοχές με δημοφιλή πράσινα μονοπάτια πεζοπορίας και να συγκεντρώσουν εξειδικευμένες σχετικές πληροφορίες από τους εκατοντάδες τουριστικούς πράκτορες και εθνικούς φορείς τουρισμού από όλο τον κόσμο, που συμμετέχουν σε αυτήν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης