Στην Ελλάδα έφερε τη Δευτέρα η Qatar Airways το υπερσύγχρονο αεροσκάφος Airbus A350, για να εξυπηρετήσει τις πτήσεις που εκτελέστηκαν στη γραμμή Ντόχα – Αθήνα.
Η υποδοχή του αεροσκάφους, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έγινε με μια εντυπωσιακή αψίδα που σχηματίστηκε με δύο πίδακες νερού.

Η Qatar Airways ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε το Airbus A350, τον Ιανουάριο του 2015. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιεί 22 τέτοια αεροσκάφη στο παγκόσμιο δίκτυό της, σε προορισμούς όπως οι Αδελαϊδα, Βρυξέλλες, Γενεύη, Σιγκαπούρη και Τόκιο.
Εξάλλου, θα είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που σύντομα θα χρησιμοποιήσει και το επόμενης γενιάς αεροσκάφος Airbus A350-1000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Airbus A350 περιλαμβάνει συνολικά 283 θέσεις, 36 από αυτές στη Business καμπίνα και 247 στην Economy. Η Business περιλαμβάνει τελείως επίπεδα κρεβάτια και η Economy περισσότερο ευρύχωρες και άνετες θέσεις.

Το αεροσκάφος διαθέτει επίσης οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας, με λειτουργία dual-screen που επιτρέπει την ταυτόχρονη θέαση δύο διαφορετικών βίντεο, ενώ οι επιβάτες έχουν πολλές επιλογές διασκέδασης μέσα από το σύστημα ψυχαγωγίας Oryx One, αλλά και σύνδεση στο internet μέσω Wi-Fi.

Απευθείας πτήσεις προς Θεσσαλονίκη από Μάρτιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αεροπορική εταιρεία θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από Ντόχα προς τη Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, θα εκτελούνται τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από αεροσκάφος Airbus A 320, με 12 θέσεις στην Business καμπίνα και 132 θέσεις στην Economy.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης