Στην αγορά φυσικού αερίου η Coral, θυγατρική της Motor Oil

Στην αγορά φυσικού αερίου η Coral, θυγατρική της Motor Oil
Από τον προσεχή Σεπτέμβριο, η Coral, θυγατρική της Motor Oil, θα δραστηριοποιηθεί στη λιανική αγορά φυσικού αερίου.

Σε επόμενο στάδιο ο όμιλος θα διαθέτει στους καταναλωτές και «πακέτα» ρεύματος και φυσικού αερίου, αξιοποιώντας τις συνέργειες που θα προκύψουν μετά την εξαγορά της εταιρείας προμήθειας ρεύματος NRG.

Αυτά ανέφερε ο Γιώργος Χατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Coral, σε εκδήλωση για την παρουσίαση νέου τύπου καυσίμων αυτοκινήτων που διατίθενται σήμερα στα πρατήρια της Shell.

Η Coral (πρώην Shell Ελλάς που εξαγοράστηκε από τη Motor Oil) απέκτησε άδεια προμήθειας φυσικού αερίου το 2017, διαθέτει χαρτοφυλάκιο περίπου 100 πελατών και από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει καμπάνια προς τους οικιακούς πελάτες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αξιοποιώντας την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου.

Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο 740 πρατηρίων καυσίμων (μέσω του οποίου θα διατίθενται και τα νέα ενεργειακά προϊόντα) και μερίδιο αγοράς 23 % στα υγρά καύσιμα. Δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς των χημικών, ναυτιλιακών και αεροπορικών καυσίμων, ενώ σε οκτώ πρατήρια αυτοκινητοδρόμων (τα δύο λειτουργούν ήδη στην Ιονία οδό) θα υπάρχουν και υποδομές ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η βενζίνη και το ντίζελ νέας γενιάς που λανσάρονται σήμερα στην ελληνική αγορά διαθέτουν πρόσθετα που βοηθούν στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Επίσης, περιέχουν νέο συστατικό μείωσης των τριβών.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018, 12:13