Μία μεγάλη στρατηγική συνεργασία διανομής στην Ινδία ανακοίνωσε η Fashion Box, ηγέτιδα στον τομέα των premium denim, ενισχύοντας τα επεκτατικά της σχέδια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συμφωνία υπεγράφη με την Reliance Brands Limited για την διανομή των ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ Replay, ξεκινώντας από τις συλλογές Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας, η συμφωνία αφορά σε ένα ευρύ μείγμα τρόπων διανομής των συλλογών, που περιλαμβάνει τη λιανική πώληση μέσω νέων καταστημάτων στα πιο πολυσύχναστα και στρατηγικής σημασίας εμπορικά κέντρα, shops-in shop σε καταστήματα της Reliance ή συνεργασίες χονδρικής πώλησης και ηλεκτρονικού εμπορίου με συνεργάτες – κλειδιά στην Ινδία. Τα δύο πρώτα καταστήματα – ναυαρχίδες θα ανοίξουν σε Δελχί και Μουμπάι, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο Matteo Sinigaglia, διευθύνων σύμβουλος της Fashion Box, «στην πορεία της διεθνοποίησης της μάρκας, η Ινδία αντιπροσωπεύει μια στρατηγική χώρα και η ένωση των δυνάμεων με την Reliance Brands Limited, ηγέτιδα στα τμήματα μόδας και casualwear, θα επιτρέψει την κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ινδική αγορά.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας μας: πράγματι, το πρώτο flagship store στο Δελχί έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τον επόμενο χρόνο».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Reliance Brands, Darshan Mehta, δήλωσε ότι “το denim είναι το πιο ευπροσάρμοστο ένδυμα, είναι ένας τρόπος ζωής και η Replay είναι συνώνυμη με τα υψηλότερα πρότυπα στον τομέα των denim για περισσότερα από 30 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος ηλικιακά πληθυσμός μας, οι κοσμογυρισμένοι καταναλωτές και η αυξημένη αγοραστική δύναμη είναι τέλειοι καταλύτες για την ανάπτυξη του brand Replay στην Ινδία.

Η Reliance Brands είναι υπερήφανη που σχετίζεται με ένα εμπορικό σήμα που καθιστά τον κόσμο αυτό πιο στυλάτο.”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης