Αρνητική δημοσιότητα και περιουσιακές περιπέτειες και πάλι για την οικογένεια του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρίσκονται δύο κατοικίες της συζύγου του επιχειρηματία στην Μύκονο.

Πριν λίγους μήνες είχε προηγηθεί η απώλεια των βιομηχανικών εγκαταστάσεων των Ελληνικών Σωληνουργείων στην Χαλκίδα (τα οποία στο παρελθόν ήταν κάτω από την ομπρέλα της Μηχανικής) καθώς και η και η πολυτελής κατοικία στην Κηφισιά της κόρης του Μελίνας Εμφιετζόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πλειστηριασμός για τα δύο ακίνητα στη Μύκονο βγαίνουν με συνολική τιμή πρώτης προσφοράς το ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, στις 22 Φεβρουαρίου 2023 θα γίνει προσπάθεια-εφόσον δε μεσολαβήσει κάποια κίνηση για την αποτροπή της διαδικασίας-για δύο γειτονικά ακίνητα με επισπεύδουσα την Cepal Helas.  

Το ακριβότερο εξ αυτών είναι ένα αγροτεμάχιο, εκτός σχεδίου πόλης, συνολικής έκτασης 6.272,71 τ.μ., το οποίο εντοπίζεται στην περιοχή Αγράρι στο νησί των Ανέμων. Σε αυτό έχει κατασκευαστεί με άδεια που εκδόθηκε του 1989, μια διώροφη οικοδομή, η οποία αποτελείται στο ισόγειο από living room, κουζίνα, καθιστικό, δωμάτιο ύπνου, δύο λουτρά και βεράντες συνολικού εμβαδού 185,63 τ.μ. και στον πρώτο όροφο, από δύο ξενώνες, λουτρό και εξώστη εμβαδού 63,25 τ.μ..

Να σημειωθεί ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 1,524 εκατ. ευρώ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο ακίνητο, το οποίο βρίσκεται σε διπλανή απόσταση, περιλαμβάνει ένα αγροτεμάχιο, άρτιο και οικοδομήσιμο, στην ίδια θέση, το οποίο έχει συνολική επιφάνεια 4.790,14 τ.μ. και στο οποίο έχει ανεγερθεί, επίσης με οικοδομική άδεια του 1989, μια ισόγεια κατοικία, η οποία αποτελείται από living room, κουζίνα, γραφείο, δωμάτιο ύπνου, λουτρό και βεράντες και έχει συνολικό εμβαδό 214,54 τ.μ. ενώ επιπλέον έχει κατασκευαστεί και ένας μικρός ναός. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης έχει τεθεί στα 1,516 εκατ. ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης