Γεγονός είναι το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) της ασφαλιστικής εταιρείας INTERLIFE ΑΑΕΓΑ, καθώς η έγκριση του καταστατικού του δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, με την υπογραφή της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Το “ΤΕΑ INTERLIFE” είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ιδρυτικά μέλη την πλειονότητα των εργαζομένων στον όμιλο INTERLIFE, ενώ έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι, καθώς και όλο το δίκτυο διαμεσολαβητών, που συνεργάζονται με την εταιρεία» διευκρινίζεται σε σημερινή ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός του ΤΕΑ INTERLIFE είναι η χορήγηση στους ασφαλισμένους, επαγγελματικής ασφαλιστικής προστασίας, πέραν της παρεχόμενης από την υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση και συγκεκριμένα συνταξιοδοτική παροχή εφάπαξ ποσού.

Η εταιρία θα καταβάλλει υποχρεωτικά τακτικές εισφορές για κάθε ασφαλισμένο-εργαζόμενο σε μηνιαία βάση, ενώ για τους ασφαλισμένους-συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές θα καταβάλει υποχρεωτικά εισφορές υπολογιζόμενες ως ποσοστό επί του ετήσιου τζίρου παραγωγής, που θα έχουν πραγματοποιήσει με την εταιρία στο πλαίσιο συνεργασίας τους.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα καταβολής έκτακτων εισφορών τόσο από τους ασφαλισμένους του ταμείου όσο και από την εταιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ίδρυση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERLIFE αποτελεί μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού της εταιρίας» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης