Η UBS Group θα επιτρέψει στο μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της να συνδυάζει την απομακρυσμένη εργασία με τον χρόνο που θα εργάζεται από το γραφείο, ανακοίνωσε η μεγαλύτερη ελβετική τράπεζα, υιοθετώντας μια πιο χαλαρή προσέγγιση σε σχέση με τις αμερικανικές ανταγωνιστικές της.

«Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας την ευελιξία για υβριδική εργασία, όπου το επιτρέπουν ο ρόλος, τα καθήκοντα και η τοποθεσία» ανέφερε η UBS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι επιλογές της υβριδικής εργασίας θα εισαχθούν ανά χώρα, με το timing να εξαρτάται από την κατάσταση της πανδημίας σε κάθε περιοχή» πρόσθεσε.

Οι Financial Times ανέφεραν ότι η πολιτική θα επιτρέψει στα δύο τρίτα του προσωπικού της UBS να υιοθετήσουν το υβριδικό μοντέλο εργασίας.

Αντιθέτως, ο διευθύνων σύμβουλος της Morgan Stanley έχει δηλώσει ότι περιμένει τους περισσότερους εργαζόμενους της εταιρείας στην έδρα της στο Μανχάταν να επιστρέψουν στο γραφείο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι JP Morgan Chase και Goldman Sachs στο μεταξύ έχουν ξεκινήσει να φέρνουν τους υπαλλήλους πίσω στα γραφεία και η American Express θα επιτρέψει στους περισσότερους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι μέχρι δύο ημέρες την εβδομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης