Τη δημιουργία νέας βάσης στην Αθήνα, η οποία θα είναι η 12η βάση συνολικά και η πρώτη στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική αεροπορική εταιρεία Volotea.

Η εταιρεία ενισχύει και την προσφορά προορισμών από την Αθήνα, με δύο νέα δρομολόγια, προς τη Βερόνα και το Ηράκλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος, όπως ανέφεραν τα στελέχη της, είναι έως το 2022, ο αριθμός των προορισμών να ανέλθει, από την Αθήνα, σε 30 και η προσφορά των διαθέσιμων θέσεων να διαμορφωθεί σε 1,2 εκατομμύρια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Volotea θα ξεκινήσει την πρόσληψη πιλότων και πληρωμάτων καμπίνας στις αρχές του προσεχούς έτους, δημιουργώντας περίπου 30 άμεσες θέσεις εργασίας στην Αθήνα.

Θα προσφέρει 320.000 αεροπορικές θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 160%. Η εταιρεία θα εκτελεί 2 νέα δρομολόγια, προς τη Βερόνα (έναρξη δρομολογίου στις 31/05/2018) και το Ηράκλειο (έναρξη δρομολογίου στις 26/04/2018).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πωλήσεις και για τα 2 δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Πρόσθετα δρομολόγια θα ανακοινωθούν πριν από την εγκαινίαση της βάσης, στις 26 Απριλίου.

Οι νέες πτήσεις προστίθενται στους 6 προορισμούς που εξυπηρετεί ήδη η Volotea από την Αθήνα, από όπου πετά σε 4 προορισμούς στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Παλέρμο), καθώς και στη Σαντορίνη και τη Μύκονο στο εσωτερικό.

«Ανακοινώνουμε σήμερα τη δημιουργία μίας ακόμη βάσης στο δίκτυό μας, στην Αθήνα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη θερμή υποδοχή και νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ενίσχυση των υπηρεσιών μας στην Αθήνα, δημιουργώντας θέσεις εργασίας στην εγχώρια αγορά», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής και Συνιδρυτής της Volotea, Lázaro Ros.

«Η εξέλιξη αυτή θα ενισχύσει τη λειτουργία μας στην Ελλάδα. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε επίσης τις νέες συνδέσεις μας από το αεροδρόμιο της Αθήνας. Τα δρομολόγια προς τη Βερόνα και το Ηράκλειο θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να ανακαλύψουν τους υπέροχους αυτούς προορισμούς, που είναι ανάμεσα στις πιο ξεχωριστές πόλεις της Ιταλίας και της Ελλάδας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης