Χάος σε πτήση της Ryanair από Γλασκώβη προς Μάλαγα - Ξύλο στα 10.000 πόδια

Χάος σε πτήση της Ryanair από Γλασκώβη προς Μάλαγα - Ξύλο στα 10.000 πόδια
Η πτήση της Ryanair που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Γλασκώβη προς Μάλαγα υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στη Μαδρίτη εξαιτίας ενός άγριου καυγά που ξέσπασε στον χώρο των επιβατών.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας επιβάτης στην σκοτσέζικη εφημερίδα Glascow’s Evening Times, όλα ξεκίνησαν όταν ένας μεθυσμένος άντρας άρχισε να παρενοχλεί μία παρέα γυναικών.

«Δύο άντρες άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές στον διάδρομο του αεροπλάνου. Το πλήρωμα του αεροσκάφους υποχρεώθηκε να ζητήσει την βοήθεια των επιβατών» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο πίσω μέρος του αεροσκάφους ως χαοτικές. Ο μεθυσμένος άντρας συνέχισε να παλεύει και να αντιστέκεται στους επιβάτες που προσπαθούσαν να τον περιορίσουν για 20 περίπου λεπτά.

Το περιστατικό της Πέμπτης επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair, η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει τα εξής:

«Η πτήση από το Πρέστγουικ της Γλασκώβης στη Μάλαγα εξετράπη στη Μαδρίτη και το πλήρωμα ζήτησε τη συνδρομή της τοπικής αστυνομίας, καθώς ένας επιβάτης προκαλούσε πρόβλημα στην πτήση. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά και η αστυνομία απομάκρυνε και έθεσε υπό κράτηση ένα άτομο, πριν το αεροσκάφος συνεχίσει την πορεία του για Μάλαγα. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ασεβείς και προβληματικές συμπεριφορές σε καμία στιγμή και η ασφάλεια και άνεση των πελατών μας, του πληρώματος και του αεροσκάφους είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας.
Το περιστατικό έχει περιέλθει πλέον στη δικαιοδοσία της τοπικής αστυνομίας»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, 16:24