Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας 2018-2020 η ΝΝ Hellas

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 15:44
Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής  Ολυμπιακής Ομάδας 2018-2020 η ΝΝ Hellas
Η NN Hellas θα είναι Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το2020, ενώ η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει την κάλυψη όλων των ελλήνων αθλητών κατά την προετοιμασία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιαπωνία.

Η οικονομική δρυσπραγία στη χώρα μας έχει εδώ και χρόνια αναγκάσει την Ολυμπιακή Επιτροπή να αναζητήσει πόρους για τις ανάγκες των αθλητών σε χορηγούς, καθώς το ελληνικό κράτος δεν είναι σε θέση να καλύψει το κόστος της προετοιμασίας και της συμμετοχής.

Ο κος Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ανέφερε σχετικά:

«Η χαρά μας είναι διπλή, καθώς η NN Hellas γίνεται Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας αλλά και γιατί θα ασφαλίσει όλες τις ελληνικές αποστολές μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που μία τόσο καταξιωμένη και αφοσιωμένη στον αθλητισμό, παγκόσμια εταιρεία, όπως η ΝΝ, στηρίζει το έργο της ΕΟΕ και συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει του Τόκυο, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι αθλητές μας στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανο, όλο τον ελληνικό λαό.»

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, αναφερόμενη στη Χρυσή Χορηγία δήλωσε:

«Πρόκειται για μία ενέργεια, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα και γεμίζει όλους εμάς στην ΝΝ Hellas με υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα αποτελεί τη σημαντικότερη χορηγία της ΝΝ, στα 36 χρόνια διαδρομής της, στην Ελλάδα.

Οι αξίες της ΝΝ Hellas «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» είναι συμβατές με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού.

Η ΝΝ Ηellas ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό , με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 15:44