Η Πρόεδρος του Kord Group και της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord, Βασιλική Κορδερά, μαζί με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της κλινικής, παρευρέθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Γερμανίας, στο πλαίσιο 3ήμερου ενημερωτικού σεμιναρίου σε Γερμανούς και Αυστριακούς συνεργάτες, με σκοπό την παρουσίαση των νέων τεχνολογιών και τεχνικών που εφαρμόζονται στις Κλινικές στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός του προγράμματος ήταν η εκπαίδευση των εκεί νέων συνεργατών Γιατρών και Νοσηλευτικού Προσωπικού, οι οποίοι θα εργαστούν για τις νέες Κλινικές στη Γερμανία και την Αυστρία, βασιζόμενοι αποκλειστικά στα πρωτόκολλα των Κλινικών Bergmann Kord στην Ελλάδα. Στοιχείο που αναδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τη δυναμική, το κύρος και την αξιοπιστία της Bergmann Kord , όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οργάνωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου έγινε αποκλειστικά προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους επικεφαλείς της Bergmann Kord να προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την υπεύθυνη Ιατρική αντιμετώπιση του φαινομένου της Τριχόπτωσης. Να τονιστεί ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ενδιαφερόμενοι από τη Γερμανία και από ολόκληρο τον κόσμο επιλέγουν τη Bergmann Kord στην Ελλάδα για την μεταμόσχευση των μαλλιών τους και φεύγοντας είναι εντυπωσιασμένοι από το αποτέλεσμα και ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία!

Για τα επόμενα χρόνια η Bergmann Kord  προχωράει δυναμικά το επιστημονικό της έργο στην Ευρώπη, προωθεί τα αποτελέσματα της επιστημονικής της έρευνας σε Νέες Αγορές, προσελκύει ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντική ώθηση στην ευρύτερη ελληνική αγορά.

Η Bergmann Kord διαθέτει 7 κλινικές σε κομβικά σημεία της ελληνικής επικράτειας, σε Αθήνα (2 Κλινικές), Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί μέλος του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group και είναι μια από τις κορυφαίες στον κόσμο, με έδρα την Ελλάδα.

H πορεία και η μοναδικότητα της Bergmann Kord

Η κλινική μαλλιών Bergmann Kord λειτουργεί από το 1979 στην Ελλάδα και διαθέτει τεράστια εμπειρία σε θέματα Τριχόπτωσης και Αποκατάστασης Μαλλιών. Σημαντικό στοιχείο που επιβεβαιώνει την μοναδικότητά της είναι οι 67.000 Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών και η μακρόχρονη επένδυση μέσω της εξειδίκευσης στην Κλινική Έρευνα. Αυτά τα σημαντικά στοιχεία καθιστούν τη Bergmann Kord την πλέον αρμόδια να «εξάγει» τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών, σε ό,τι αφορά στην Υγεία των μαλλιών και στην οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η Bergmann Kord συνεχίζει με σταθερά βήματα την ανοδική της πορεία και για ακόμα μια φορά η φήμη της εξαπλώνεται εκτός των συνόρων της χώρας μας. Αυτό είναι πλέον γεγονός ενώ παράλληλα είναι εξίσου σημαντικό ότι προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στην προώθηση της γενικότερης εικόνας των δυνατοτήτων και της αξιοπιστίας και της ελληνικής αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμμή 800 11 00111 για όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kord.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης