Είκοσι χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα συμπληρώνει η SAS, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των Analytics και της τεχνητής νοημοσύνης. Σύμφωνα με την εταιρεία, από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ελληνικού γραφείου, βασικός στόχος ήταν η αποτελεσματική αξιοποίηση των δεδομένων και η χρήση ολοκληρωμένων λύσεων Analytics, καθώς επίσης και η SAS Ελλάδος να αποτελέσει ένα στρατηγικό σύμμαχο και σύμβουλο για τους οργανισμούς στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού τους.

Στην μακρά πορεία των 20 ετών η SAS Ελλάδος έχει συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων εταιρειών και οργανισμών από πολλούς διαφορετικούς κλάδους, όπως αυτοί της τραπεζικής και των ασφαλιστικών εταιρειών, όπου έχει υλοποιήσει δεκάδες έργα πάνω στη διαχείριση ρίσκου και την αντιμετώπιση απάτης, ενώ έχει δημιουργήσει και Center of Analytics Excellence, για την περαιτέρω αξιοποίηση των analytics.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα, στον τομέα των τηλεπικοινωνιών η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει έργα για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών προς του συνδρομητές, την ορθότερη διαχείριση πιθανών βλαβών, την πρόβλεψη σημείων συμφόρησης του Δικτύου και την καλύτερη κατανομή των διαθέσιμων πόρων του δικτύου. Διαθέτοντας μια πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών και λύσεων η SAS Ελλάδος αποτελεί επίσης στρατηγικό εταίρο σε δημόσιο, ενέργεια και λιανεμπόριο, αλλά και σε πολλούς ακόμη κλάδους.

Επιπλέον, η SAS Ελλάδος διαθέτει μεγάλη και ενεργή δράση στον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς στο πλαίσιο του SAS Global Academic Program συνεργάζεται με πανεπιστήμια όπως τα Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Πατρών, Deree, ALBA, Πανεπιστήμιο Κύπρου, UCLan Cyprus & CIIM κ.ά, με στόχο να βοηθήσει τους νέους να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να επιτύχουν μια καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της τεχνολογίας και των analytics. Μέσα από τα SAS Joint Certificates διδάσκει πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις σε αντικείμενα όπως διαχείριση δεδομένων, business intelligence, analytics, μηχανική εκμάθηση καθώς και τις επιχειρησιακές εφαρμογές αυτών.

Ο Γιάννης Παπατσίρος, Regional Lead της SAS Ελλάδος για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία δήλωσε σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γιορτάζουμε 20 επιτυχημένα χρόνια και μια αδιάκοπη πορεία προς την τεχνολογική και ψηφιακή εξέλιξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια οι λύσεις και τα εργαλεία που προσφέρει η SAS έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων εκατοντάδων οργανισμών από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς. Με αυτή την αφορμή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πελάτες μας και όλους τους συνεργάτες μας, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμασταν στην θέση αυτή. Επιπλέον, θα ήθελα να κάνω και ειδική μνεία στους εργαζομένους μας, που μοιράστηκαν από την πρώτη μέρα το κοινό όραμα της εταιρείας, κάτω από το οποίο η SAS Ελλάδος πρωτοπορεί έχοντας πάντα σαν οδηγούς την αξιοπιστία, την καινοτομία και την άριστη εξυπηρέτηση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης