Το βραβείο της “Καλύτερης Ψηφιακής Τράπεζας στην Ελλάδα” (Best Consumer Digital Bank in Greece) για το 2020 απέσπασε η Eurobank από το διεθνούς κύρους αμερικάνικο περιοδικό Global Finance.

Είναι η τρίτη (3η) χρονιά που η Eurobank κατακτά την κορυφαία αυτή διάκριση στον τομέα της ψηφιακής τραπεζικής από το Global Finance, γεγονός που αποδεικνύει τη συνέπειά της στην παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φετινή διάκριση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι αφορά σε μια χρονιά κατά την οποία αναδείχθηκε, εξαιτίας των προκλήσεων που προκάλεσε η πανδημική κρίση, η αναγκαιότητα επίσπευσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Η επιτυχημένη στρατηγική στην προσέλκυση πελατών μέσω ψηφιακών εφαρμογών, η ανάπτυξη του πελατολογίου που κάνει χρήση των ηλεκτρονικών/εναλλακτικών δικτύων (ψηφιακό πελατολόγιο), ο επιτυχημένος σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των ψηφιακών εφαρμογών, το εύρος των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών είναι ορισμένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή των νικητών και την απονομή της διάκρισης της “Καλύτερης Ψηφιακής Τράπεζας στην Ελλάδα” για το 2020.

Η Eurobank βραβεύθηκε επίσης και για τις υποκατηγορίες “Best Online Product Offerings” και “Most Innovative Digital Bank”, αναδεικνύοντας το ρόλο της ως η “Ψηφιακή Τράπεζα που δίνει προτεραιότητα σε εσένα” και επιβραβεύοντας την ολοκληρωμένη πολυετή της στρατηγική για την ενίσχυση της σύγχρονης ψηφιακής της παρουσίας και κουλτούρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύνολο των βραβεύσεων αναδεικνύει την προτεραιότητα που αποδίδει η Eurobank στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από τις ψηφιακές της εφαρμογές, προκειμένου να διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της και να βελτιώσει τη συνολική τους εμπειρία στη συνεργασία τους με την Τράπεζα σε ένα απολύτως ασφαλές συναλλακτικό περιβάλλον.

Κάθε χρόνο το περιοδικό Global Finance επιλέγει τα καλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα παγκοσμίως και οι διακρίσεις συνιστούν αξιόπιστο δείκτη αναγνώρισης των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης