Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group Σπύρος Πασχάλης. Η παραίτηση έρχεται λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα μετά το τραγικό θανάτου του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας λόγω των εξελίξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: https://www.zougla.gr/money/etairika-nea/poios-einai-o-ischyros-andras-piso-apo-tin-attica-group-kai-to-blue-orizon/

Σε νέα ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

«Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις. Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας.

Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί. Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Αποσύρεται το Blue Horizon από το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο

Στην απόφαση να αποσύρει το πλοίο Blue Horizon από τη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς, φαίνεται ότι προχώρησε η Αttica Group.

Σύμφωνα με το creta24 η εταιρεία έλαβε την απόφαση το μοιραίο πλοίο να μην εκτελέσει ξανά το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς και στη θέση του θα βρίσκεται από αύριο το πλοίο Ελυρος το οποίο αναχωρεί το βράδυ από τον Πειραιά για το Ηράκλειο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης