Την διάκριση “Startup of the Year” εξασφάλισε η SafeSize καθώς αναδείχθηκε νικήτρια στα Startupper Awards 2023, όπως ανακοινώθηκε.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. ‘Αγγελο Σταυράκη, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της SafeSize, από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την απονομή του βραβείου ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι στη χώρα μας επιτέλους γίνονται πολύ καινοτόμα βήματα και πράξη τα όνειρα κάποιων νέων παιδιών που είπαν ότι θα επιχειρήσουν στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουν να χτίσουν μια επιχείρηση.

Με τις προσπάθειες της προηγούμενης κυβέρνησής μας, μπορείς πλέον να φτιάξεις μια νέα επιχείρηση σε μια ημέρα. Όποιος θέλει με 1 ευρώ κεφάλαιο φτιάχνει μια ΙΚΕ και μπορεί και επιχειρεί. Η SafeSize είναι απόδειξη ότι κάτι μπορεί να συμβεί, κάτι μπορεί να ξεκινήσει στην Ελλάδα που ονειρεύεται και πραγματοποιεί, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SafeSize, κ. ‘Αγγελος Σταυράκης ανέφερε ότι η κατάκτηση του βραβείου “Startup of the Year” είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης της ομάδας μας και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε καινοτόμες λύσεις που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία αγοράς παπουτσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η SafeSize δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που μας απασχολεί όλους που δεν είναι άλλο από την εύρεση του σωστού παπουτσιού σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία της εταιρείας, που βασίζεται στη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να «δοκιμάσει» εικονικά όλα τα παπούτσια της αγοράς και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να λάβει προσωποποιημένες προτάσεις για παπούτσια με τέλεια εφαρμογή.

Η ελληνική startup έχει καταφέρει να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά με γραφεία σε Ελλάδα, Ολλανδία, Σλοβενία, Κίνα και Αυστραλία, παρουσία σε 59 χώρες και πελάτες τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς όπως adidas, Hoka, Intersport, Decathlon, Sports Direct, CCC, Xebio.

Τα STARTUPPER AWARDS αναδεικνύουν τις Startups και τους νέους επιχειρηματίες που έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στον τομέα τους και διοργανώνονται από το STARTUPPER.gr, το STARTUPPER MAG όλα τα Μέσα της EMEA MEDIA. Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης