Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του zougla.gr στην GoogleΗ Belterra, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, προέβη σε αγορά 299.855 μετοχών του ΟΛΘ, με τιμή κτήσης 26 Ευρώ ανά μετοχή. Πριν την εν λόγω απόκτηση, η Belterra ήδη κατείχε άμεσα 189.447 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε 1,88% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας.
Μετά την ανωτέρω απόκτηση, ο συνολικός αριθμός των μετοχών και των ισόποσων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας που κατέχει άμεσα η Belterra ανέρχεται σε 489.332 και αντιστοιχεί σε ποσοστό 4,85% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός μετοχών και των ισόποσων δικαιωμάτων ψήφου του ΟΛΘ που κατέχει η Belterra, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα – μέσω της απευθείας συμμετοχής της στην SEGT (η οποία κατέχει το 67% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της ΟΛΘ) – ανέρχεται σε 7.242.932, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 71,85% του μετοχικού της κεφαλαίου, από 68,88% που κατείχε πριν την περιγραφόμενη συναλλαγή.

