Από σήμερα το πρωί, οι πολίτες, που χρειάζονται κλειδάριθμο για να αποκτήσουν πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ και σε πλήθος υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνδεθούν με το kleidarithmos.gov.ge και να λάβουν ηλεκτρονικά τη χορήγηση κλειδαρίθμου, κατόπιν πιστοποίηση ότι είναι κάτοχοι του αριθμού κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν από την τράπεζα ή τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας τους.

Με τον τρόπο αυτόν, ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας δεν χρειάζεται πλέον να επισκεφθεί τη ΔΟΥ όπου υπάγεται για να λάβει τον κλειδάριθμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία αυτή αφορά την Αρχική Εγγραφή των πολιτών στο Taxisnet, δηλαδή τη λήψη κλειδαρίθμου για πρώτη φορά. Πολύ σύντομα θα περιλάβει και την Επανεγγραφή, δηλαδή τους πολίτες που έχουν ξεχάσει τόσο τους κωδικούς Taxisnet όσο και τον κλειδάριθμο που έλαβαν.

«Ευχαριστούμε τα στελέχη των τραπεζών, των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και της Γενικής Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την καθοριστική συμβολή τους στην ταχύτατη ολοκλήρωση της συγκεκριμένης, τεχνικά πολύ απαιτητικής, εφαρμογής».

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, επίσης δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών είναι κεντρικός στόχος μας, πολύ περισσότερο τώρα, όπου είναι αναγκαίο να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας.

»Επιστρατεύουμε όλες μας τις δυνάμεις και επενδύουμε διαρκώς στη συνεργασία με τους φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα για να προσφέρουμε εύχρηστες, εξ αποστάσεως λύσεις, συμπληρώνοντας καθημερινά το ευρύ φάσμα ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχουμε. Θα συνεχίσουμε εντατικά σε αυτήν την κατεύθυνση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης