Σε ποσοστό σχεδόν 100% έχουν ολοκληρωθεί οι αξιολογήσεις των Σχεδίων Βελτίωσης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ).

   Παράλληλα, το στάδιο της γνωμοδότησης που ακολουθεί αυτό της αξιολόγησης έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 70%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   Σύμφωνα με τον ΣΕΑΜ «την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αναρτηθούν οι αντίστοιχες λίστες στη Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία Θράκη», ενώ μέχρι τέλος του μήνα προβλέπεται να έχουν αναρτηθεί σε όλες τις υπόλοιπες περιφέρεις της χώρας τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων.

   Σημειώνεται, πως πρώτη ανήρτησε τα αποτελέσματα των Σχεδίων Βελτίωσης η Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με απόφαση που είχε δημοσιευθεί στη Διαύγεια, σε αυτήν περιλαμβάνονται 82 επιλέξιμες αιτήσεις, οι οποίες και καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης της Περιφέρειας, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 5.518.977,32 ευρώ.

   Όπως είχε ανακοινώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις, η δημόσια δαπάνη του μέτρου αυξήθηκε από τα 316 εκατομμύρια ευρώ στα 600 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης