Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών εταιρείας του Σάκη Ρουβά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, 16:11
Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών εταιρείας του Σάκη Ρουβά
Διαταγή πληρωμής σε βάρος εταιρείας του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών κατόπιν αιτήσεων της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης PROGRESSIVEPR.

Ειδικότερα, σε βάρος της "ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΠΕ" επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθους δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της.

Επίσης, στο πλαίσιο διεκδίκησης χρηματικών αξιώσεων της PROGRESSIVEPR για υπηρεσίες που παρείχε στο πλαίσιο συνεργασίας, κατατέθηκαν και δύο αγωγές, σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιρειών συμφερόντων, μεταξύ αυτών και η SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας που εκπροσωπεί την PROGRESSIVEPR:

«Η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση απαιτήσεων της εταιρίας "PROGRESSIVEPR Μ. ΕΠΕ" Δημόσιες Σχέσεις - Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του.

Ήδη κατόπιν αιτήσεως της PROGRESSIVEPR εξεδόθη σε βάρος της ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των Τραπεζικών Ιδρυμάτων και ακολούθους δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας.

Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η εταιρία "PROGRESSIVEPR Μ. ΕΠΕ" Δημόσιες Σχέσεις - Διαφημίσεις διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στην μεταξύ τους συνεργασία.

Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, 16:11