Διαδικτυακό σεμινάριο για τις δηλώσεις φυσικών – νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εφοριακών Νομών Αττικής και Κυκλάδων και το Περιοδικό Φορολογική Επιθεώρηση της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Y., με τη συνδρομή της Α.Α.Δ.Ε. και Εισηγητές Στελέχη της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας (Δ.Ε.Α.Φ.) & της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 16.00 – 20.30, στο ξενοδοχείο «Electra Palace», Ναυάρχου Νικοδήμου 18 – 20 στην Αθήνα (Πλάκα) και διαδικτυακά θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν δωρεάν εφοριακοί, λογιστές, οικονομολόγοι, φορολογούμενοι, μέσω των site:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

α) του Συλλόγου Εφοριακών www.sileforath.gr και

β) της Φορολογικής Επιθεώρησης της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. www.poedoy.gr.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων Βασίλης Σπανάκης, «αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο για τη συμπλήρωση των Δηλώσεων Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων φορολογικού έτους 2017 από στελέχη της Α.Α.Δ.Ε. θα δώσει τα απαραίτητα εργαλεία και τις γνώσεις στους ενδιαφερόμενους για τις εφετινές δηλώσεις αλλά και την ευκαιρία να απαντηθούν ερωτήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης