«Το κεντρικό θέμα είναι η υπερχρέωση οφειλετών, λόγω των πολύ υψηλών εισφορών που υπήρχαν» δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» 105,5.

«Έχουμε ήδη φτιάξει την πλατφόρμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού, εντάξαμε και τα χρέη που δημιουργήθηκαν το 2017, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι αρκετά αυτά τα μέτρα. Παρεμβαίνουν οι τράπεζες και άλλοι παράγοντες, που παρεμποδίζουν μία άμεση και εύλογη λύση για τους οφειλέτες» ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γι’ αυτόν το λόγο»- συμπλήρωσε -«πριν τελειώσει η χρονιά, θα δούμε μέτρα για εκείνους που δεν μπορούν να μπουν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό ή δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οι περιπτώσεις τους στο σύστημα του εξωδικαστικού, ώστε να μειώσουμε τις οφειλές με έναν εύλογο τρόπο επιμέτρησης της οφειλής».

«Πρέπει να βρούμε μία λύση γι’ αυτόν τον κόσμο και θα βρούμε» τόνισε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης. Παράλληλα, άσκησε κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας:
«ο κ. Μητσοτάκης στοχεύει στην αφαίρεση των χρεών από την ΝΔ, η ΝΔ οφείλει κάποια εκατομμύρια. Δεν τον νοιάζουν οι πολλοί, οι φτωχοί, άλλα τον απασχολούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης