«Με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις της, η πλήρης εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες παραμένει όνειρο θερινής νυκτός», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, και υπενθύμισε ότι αυτές θα έπρεπε να είχαν μηδενιστεί στις 20 Αυγούστου, ενώ σήμερα ανέρχονται στα 2,6 δισ. ευρώ και είναι σταθερές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Η δε αποπληρωμή τους βασίζεται αποκλειστικά, πλέον, στην υπερ-φορολόγηση των πολιτών. Πρόκειται για συνειδητή πολιτική επιλογή, οικονομικά αναποτελεσματική και κοινωνικά άδικη», συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι προφανές ότι απαιτείται αλλαγή οικονομικής πολιτικής.
Η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα υλοποιήσει ένα συνεκτικό σχέδιο με βασικούς άξονες τη συνολική μείωση φορολογικών συντελεστών και ασφαλιστικών εισφορών για όλους τους πολίτες, την υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών και την ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας, που θα στοχεύει στην υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, τη δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης