Να τοποθετήσουν POS, τουλάχιστον μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση από το ΣτΕ για τις αιτήσεις ακύρωσης που έχουν υποβάλλει, είναι πλέον υποχρεωμένοι οι δικηγόροι, μετά την απόρριψη από την πρόεδρο του Α΄ θερινού Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου του αιτήματος των Δικηγορικών Συλλόγων Σερρών και Δράμας για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα παγώνει την τοποθέτηση. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία τοποθέτησης POS λήγει στις 27 Ιουλίου.

Το αίτημα των δικηγόρων απορρίφθηκε καθώς έχει προσδιοριστεί σε σύντομο χρόνο η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης, αλλά και επειδή η βλάβη την οποία επικαλούνται οι Σύλλογοι «δεν παρίσταται δυσεπανόρθωτη» σε περίπτωση που η αίτηση ακύρωσης γίνει δεκτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι αιτήσεις ακύρωσης που έχουν καταθέσει ακόμη η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και δύο δικηγόροι θα συζητηθούν στην 7μελή σύνθεση του Β΄ Τμήματος του ΣτΕ το δεύτερο δεκαήμερο του ερχόμενου Οκτωβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης