Την επόμενη βδομάδα εισέρχεται, με τρεις συνεδριάσεις, στην Ολομέλεια το ασφαλιστικό, ενώ η ψηφοφορία που αναμένεται να είναι ονομαστική θα γίνει την επόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής το νομοσχέδιο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.)» του υπουργείου Εργασίας θα συζητηθεί στις Επιτροπές Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων αύριο σε δύο συνεδριάσεις, (ακρόαση φορέων και κατ’ άρθρων) ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η β’ ανάγνωση.‘

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε κατά την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, εξαιτίας της σπουδαιότητάς του αποφασίστηκε να γίνουν τρεις συνεδριάσεις στην Ολομέλεια από την επόμενη Τρίτη μεσημέρι έως την Πέμπτη. Ενώ δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν και οι πολιτικοί Αρχηγοί.

Το επόμενο διάστημα η Βουλή αναμένει ακόμα την κατάθεση νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη χρήση και κατοχή όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών καθώς και του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γενημματά για δημιουργία διακομματικής επιτροπής για την προστασία της πρώτης κατοικίας η Βουλή περιμένει τις αποφάσεις των κομμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης