Αναζήτηση κατεύθυνσης για τη Wall Street “δείχνουν” τα futures, εναλλάσσοντας μικρά κέρδη και απώλειες τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος).

Η συνάντηση Τραμπ – Κιμ έρχεται μετά από μια συνοδο των ηγετών των χωρών του G7, η οποία έκλεισε μέσα στο σαββατοκύριακο με μεγάλη ένταση μεταξύ των υπόλοιπών έξι και του Αμερικανικού προέδρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα futures του βιομηχανικού Dow Jones κινούνται ισχνά ανοδικά κατά 25 μονάδες, με εκείνα του S&P 500 να μην παρουσιάζουν καμία μεταβολή, ενώ τα futures του τεχνολογικού Nasdaq κινούνται ελαφρώς πτωτικά, κατά 8,25 μονάδες.

Παρά την ανταλλαγή βολών μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του πρωθυπουργού του Καναδά, στον απόηχο της G7, «οι αγορές αποδεικνύονται ιδιαίτερα ψύχραιμες σχετικά με την προοπτική ενός παγκόσμιου εμπορικού πολέμου και οι τραγικές – σε αυτό το επίπεδο – εξελίξεις του σαββατοκύριακου δεν φαίνεται να άλλαξαν αυτή τη στάση», ανέφερε η Rebecca O’Keeffe, στέλεχος του Interactive Investor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης