Στις 23.05.2019 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών (εφεξής “Χ.Α.”) των 1.523.163.087 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της, ονομαστικής αξίας €0,23 η καθεμία, που εκδόθηκαν λόγω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου για τη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας Grivalia Properties A.E.E.A.Π. (εφεξής η “Grivalia” ή “Απορροφούμενη”) από την Eurobank, όπως ανακοίνωσε η τελευταία.

Δικαιούχοι των νέων μετοχών που εκδόθηκαν λόγω της Συγχώνευσης είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (εφεξής το “Σ.Α.Τ.”) κατά την 21.05.2019 ως μέτοχοι της εισηγμένης εταιρείας Grivalia (record date).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέες μετοχές που προέκυψαν από την Συγχώνευση θα είναι ήδη πιστωμένες, βάσει της εγκριθείσας σχέσης ανταλλαγής, στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των μετόχων στο Σ.Α.Τ. κατά την 23.05.2019, ήτοι κατά την ημερομηνία της έναρξης διαπραγμάτευσης.

Η τιμή εκκίνησης των μετοχών της Τράπεζας στο Χ.Α. από τις 20.05.2019 θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. 26 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α., όπως ισχύει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης