Οι εννέα ελληνικές επιχειρήσεις που ξεχωρίζει η Goldman Sachs

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017, 14:42
Οι εννέα ελληνικές επιχειρήσεις που ξεχωρίζει η Goldman Sachs
Εννέα επιλεγμένες ελληνικές εταιρείες βρίσκονται ήδη στο Λονδίνο, καθώς συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργανώνει και φέτος, όπως και πέρσι, η Goldman Sachs.

Στο συνέδριο Greek Investors' Day το οποίο έχει ξεκινήσει, το «παρών» δίνουν οι Aegean Airlines, Alpha Bank, Eurobank, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, OTE, Τράπεζα Πειραιώς και Τιτάν.

Μεταξύ των επενδυτών που συμμετέχουν και που θα έχουν one-to-one meetings με τις ελληνικές εισηγμένες είναι οι Amber Capital, Pehlam Capital, GoldenTree Asset Management, Pioneer Investment Management, Jupiter Asset Management, Polygon Inv. Partners, Soros Fund Management, T Rowe Price, Union Inv Group.

Το roadshow διεξάγεται σε μία κρίσιμη στιγμή για την αγορά, με το ελληνικό χρηματιστήριο να έχει γίνει το τελευταίο διάστημα πόλος έλξης των shorters, παρά τις θετικές εξελίξεις γύρω από το ελληνικό πρόγραμμα, με την προκαταρκτική συμφωνία Θεσμών και Αθήνας στο Eurogroup την Δευτέρα αλλά και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του swap των 20 ομολόγων του PSI, η οποία και προκάλεσε ένα ισχυρό ράλι στα ελληνικά ομόλογα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017, 14:45