Με θετικά πρόσημα κινούνται την Τετάρτη οι βασικοί δείκτες της Wall Street, δίνοντας συνέχεια σε μια δυναμική εκκίνηση στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για τον Σεπτέμβριο.

Στο ταμπλό, ο βιομηχανικός Dow Jones κερδίζει 123,43 μονάδες ή 0,43%, με τον ευρύτερο S&P 500 να καταγράφει άνοδο 15,42 μονάδων ή 0,45% και τον τεχνολογικό Nasdaq να καταγράφει κέρδη 14,56 μονάδων ή 0,12%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θετικό κλίμα στην Wall δεν φαίνεται να επηρεάζεται ούτε από τα μάλλον απογοητευτικά στοιχεία για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, στις ΗΠΑ, τον Αύγουστο, με τον αριθμό τους να υπολείπεται κατά τουλάχιστον 50% των εκτιμήσεων των αναλυτών.

Ο Peter Boockvar, CIO στην Bleakley Advisory Group, ανέφερε ότι τα στοιχεία “δείχνουν μια πραγματική επιβράδυνση στον ρυθμό των προσλήψεων το τελευταίο δίμηνο, με τον μηνιαίο μέσο όρο να βρίσκεται για το σύνολο της αμερικανικής οικονομίας μόλις στις 320.000 νέες θέσεις εργασίας”.

Τα κέρδη ακολουθούν τα νέα ρεκόρ των δεικτών της Wall Street χθες, με τον S&P 500 να σημειώνει το 21ο ρεκόρ του για το 2020 και τον Nasdaq το 41ο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης