Απώλειες καταγράφουν τα futures στη Wall Street καθώς οι επενδυτές εστιάζουν στις επικείμενες ενδιάμεσες εκλογές. Συγκεκριμένα, προσυνεδριακά, τα futures του Dow Jones καταγράφουν πτώση 0,35%, τα futures του S&P υποχωρούν κατά 0,02% και αυτά του τεχνολογικού δείκτη Nasdaq ακολουθούν επίσης πτωτική πορεία κατά 0,19%.

Σχετικά με τις εκλογές αξίζει να σημειωθεί πως εκατομμύρια Αμερικανοί δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν αύριο στις ενδιάμεσες εκλογές εξαιτίας της νομοθεσίας που ισχύει στις πολιτείες όπου ζουν, αποκλείοντας ντε φάκτο κυρίως τους Αφροαμερικανούς, τους ισπανόφωνους ή τους Ινδιάνους επιφέροντας πλήγμα κυρίως στους Δημοκρατικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μετοχή της Apple προσυνεδριακά σημειώνει πτώση 2% μετά την υποβάθμιση της Apple από την Rosenblatt Securities και τις εκτιμήσεις για χαμηλότερες πωλήσεις iPhone.

Επίσης η Apple είπε στις συνεργαζόμενες εταιρείες συναρμολόγησης των smartphone της, Foxconn και Pegatron, να διακόψουν το σχέδιο δημιουργίας επιπλέον γραμμών παραγωγής για το iPhone XR το οποίο ξεκίνησε να λανσάρει τον περασμένο μήνα, μετέδωσε η εφημερίδα Nikkei.

Ο τεχνολογικός κολοσσός ζήτησε επίσης από την Wistron, μία μικρότερη εταιρεία συναρμολόγησης του iPhone να βρίσκεται σε ετοιμότητα για έκτακτες παραγγελίες αλλά η εταιρεία δεν θα λάβει παραγγελίες για το iPhone XR αυτή τη σεζόν, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως σήμερα 5 Νοεμβρίου επιβλήθηκα και οι αμερικανικές κυρώσεις κατά τους Ιράν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης