Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, δώδεκα ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στη Β΄ φάση.

Την Τρίτη (3/9) με την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής των ομίλων 5-8, έξι ακόμη ομάδες έφτασαν τις 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και «σφράγισαν το εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι HΠΑ, Βραζιλία, Δομινικανή Δημοκρατία, Γαλλία, Αυστραλία και Λιθουανία προκρίθηκαν και θα παλέψουν για την πρώτη θέση του ομίλου τους την Πέμπτη (5/9) στην 3η και τελευταία αγωνιστική της Α΄ φάσης.

Στον 5ο όμιλο το «εισιτήριο» που απομένει θα κριθεί μεταξύ Τουρκίας και Τσεχίας, ενώ στον 6ο όμιλο θα κριθεί ανάμεσα στην εθνική Ελλάδας και τη Νέα Ζηλανδία.

Ήδη, από τη Δευτέρα την πρόκριση στους «16» είχαν εξασφαλίσει οι Πολωνία, Αργεντινή, Ρωσία, Ισπανία, Σερβία και Ιταλία, καθώς έκαναν το 2 στα 2 στη 2η αγωνιστική των ομίλων 1-4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρόκριση στη φάση των «16» (όμιλοι) εξασφαλίζουν οι δύο πρώτες ομάδες από τους οκτώ ομίλους, και σχηματίζονται τέσσερα γκρουπ. Στον 1ο όμιλο το «εισιτήριο» που απομένει θα κριθεί μεταξύ Κίνας και Βενεζουέλας, ενώ στον 3ο θα το διεκδικήσουν Πουέρτο Ρίκο και Τυνησία.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης