Η Σερβία έχασε από την Αργεντινή και έμεινε εκτός ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη συνέντευξη Τύπου ο Νέμανια Μπιέλιτσα ξέσπασε και μίλησε για το δύσκολο έργο της ομάδας του στο τουρνουά της Κίνας.

«Θέλω να πω τόσα πολλά, αλλά θα το κάνω σύντομο. Δύσκολη ήττα για εμάς, για την ομάδα μας. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην χώρα μας, γιατί μας πίστεψε. Πιστέψαμε κι εμείς, είχαμε εξαιρετική ομάδα, αλλά τουρνουά σαν κι αυτό δείχνουν ότι μπορεί να είσαι καλύτερη ομάδα, αλλά η Αργεντινή έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από εμάς αυτή τη νίκη. Δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι πνευματικά, ειδικά εγώ. Είμαι από τους ηγέτες αυτής της ομάδας και πρέπει να το παραδεχθώ», είπε ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είδα τους πανηγυρισμούς τους, έκλαιγαν, άξιζαν αυτή τη νίκη. Τι να πω για εμάς. Είμαστε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών. Δεν χάσαμε γιατί είμαστε εγωιστές, απλά δεν προετοιμάσαμε το μυαλό μας γι’ αυτόν τον αγώνα. Μπορώ να μιλάω για ώρες, όμως αυτή η ήττα μας πονάει πολύ. Προσπαθήσαμε πολύ αυτό το καλοκαίρι, είναι σκληρό. Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα, ο συμπαίκτης μας έπαιξε (Μίτσιτς) ενώ έχασε τη μητέρα του. Τι άλλο να πω γι’ αυτή την ομάδα».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Είμαστε ένα καλό γκρουπ νεαρών παικτών, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά προσπαθήσαμε με τον λάθος τρόπο. Ήμασταν το φαβορί για να κερδίσουμε το τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος και εμείς ίσως να μην ήμασταν τόσο σκληροί. Δεν υποτιμήσαμε κανέναν, είχαμε απλά μια κακή μέρα. Τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτός μας για τη συνέχεια. Ήρθαμε σαν ομάδα, ίσως… Το θέλαμε, αλλά το θέλαμε με τον λάθος τρόπο. Πρέπει να τελειώσουμε το τουρνουά δυνατά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης