Ο Ρίκι Ρούμπιο… τα πήρε όλα! Λες και ήταν θυμωμένος… που το 2006 στη Σαϊτάμα δεν ήταν εκεί, στο πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ισπανίας, σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο MVP του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, του τελικού με την Αργεντινή και μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης παραδέχτηκε μετά το θρίαμβο στο Πεκίνο.

«Δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα… είχαμε όμως μεγάλη καρδιά!». Ο Ρούμπιο δάκρυσε μετά τη νίκη της Ισπανίας στην καταληκτική αναμέτρηση, οι κάμερες τον απαθανάτισαν να κοιτάζει τον ουρανό και να στέλνει ένα φιλί… ψηλά! Όλοι κατάλαβαν πως σκεφτόταν τη μητέρα του, την οποία έχασε πριν τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχασα τη μητέρα μου πριν από τρία χρόνια, βρισκόταν πάντα δίπλα μου για να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν υπάρχει άλλος που να με αγάπησε περισσότερο, αυτή μου δίνει κίνητρο ακόμη και σήμερα. Είμαι υπερήφανος για τη μητέρα μου», δήλωσε.

Ο πόιντ γκαρντ των Φοίνιξ Σανς ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή γράψαμε ιστορία. Ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το τουρνουά, πρέπει να συγχαρούμε την Αργεντινή που πάλεψε. Είναι τρομερό που όλη η διοργάνωση μας κράτησε ως ομάδα. Δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν αυτή με την μεγαλύτερη καρδιά. Δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι περισσότερο χαρούμενος γι’ αυτούς τους συμπαίκτες και αυτούς τους προπονητές. Πετύχαμε κάτι μεγαλύτερο από την κατάκτηση του παγκοσμίου, είμαστε μια ομάδα που θα κρατήσει για πάντα. Απόλαυσα τις στιγμές, γιατί είναι κάτι που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Ήταν ένα σπέσιαλ τουρνουά, όλα ξεκίνησαν εδώ στο Πεκίνο το 2008, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένα κεφάλαιο της ζωής μου βρίσκεται εδώ. Έχασα τη μητέρα μου πριν από τρία χρόνια, βρισκόταν πάντα δίπλα μου για να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν υπάρχει άλλος που να με αγάπησε περισσότερο, αυτή μου δίνει κίνητρο ακόμη και σήμερα. Είμαι περήφανος για τη μητέρα μου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης