Ονδούρα και Χιλή διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στις 14:30 ώρα Ελλάδας στο «Μπομπέλα» του Νέλσπρουιτ, στην πρώτη αναμέτρηση του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

Οι δύο ομάδες, γνωρίζοντας πως η πρώτη θέση του ομίλου δύσκολα θα φύγει από τα… χέρια της Ισπανίας, κοντράρονται για τη νίκη που θα τις φέρει κοντά στην κατάκτηση της δεύτερη θέσης, που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Μαρτσέλο Μπιέλσα αναμένεται να παρατάξει τη Χιλή με σύστημα 4-5-1, όμως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ουμπέρτο Σουάζο, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της προκριματικής φάσης της ζώνης της Λατινικής Αμερικής με 10 γκολ. Αν ο Σουάζο δεν αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Παρέδες

Από την άλλη πλευρά, η Ονδούρα θα παίξει με 4-4-2 και ο Ρεϊνάλντο Ρουέδα θα στηριχτεί επιθετικά στους Τούρτσιος και Παλάσιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Έντι Μαγέ από τις Σεϋχέλλες.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ονδούρα (Ρεϊνάλντο Ρουέδα): Βαγιαδάρες, Σαμπιλιόν, Τσάβεζ, Φιγκουερόα, Ιζαγκουίρε, Τούρτσιος, Παλάσιος, Γκεβάρα, Σέζαρ Ντε Λεόν, Παβόν, Σουάζο.

Χιλή (Μαρτσέλο Μπιέλσα):
Μπράβο, Ίσλα, Μέντελ, Πόνσε, Βιντάλ, Καρμόνα, Μιγιάρ, Φερνάντες, Παρέδες, Μποσεζούρ, Σάντσες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης