Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο, αλλά αντιμετωπίζει τη διοργάνωση με ηρεμία και κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

«Έχω μεγάλη θέληση ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων στην πατρίδα μου αλλά ζω αυτή τη στιγμή με ηρεμία. Είμαστε Αργεντινή και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τους αντιπάλους μας. Παιχνίδι με παιχνίδι τα πράγματα θα βελτιώνονται για εμάς. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το προηγούμενο Μουντιάλ και ωριμάζουμε. Αισθάνομαι πιο ήρεμος τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώνει εντυπωσιασμένος από την Ολλανδία και τη Γερμανία και σίγουρος πως και η Αργεντινή μπορεί να αποδώσει σε τόσο ψηλό επίπεδο.

«Οι ομάδες που με έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι στιγμής είναι η Ολλανδία και η Γερμανία, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα. Και εμείς μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Οι άλλες ομάδες δεν έδωσαν αυτό που μπορούν».

Οι σχέσεις του με τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, τώρα που είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε συμπαίκτες, είναι ένα καλό παιδί και υπάρχει εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι λογικό να υπάρχει αντιπαλότητα εντός γηπέδου, αλλά μόνο μέχρι εκεί».

Τέλος, ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την «Μπάρτσα» να βρίσκεται κοντά στον Ιγκουαΐν:

«Ο Ιγκουαΐν νέος συμπαίκτης μου στη Μπαρτσελόνα; Δεν γνωρίζω τις μελλοντικές κινήσεις του συλλόγου μου αλλά έχουμε μιλήσει με τον Πιπίτα και η αλήθεια είναι πως θα ήμουν ευτυχισμένος αν ερχόταν στους μπλαουγκράνα και έπαιζε στην ομάδα μου. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή», απάντησε ο Μέσι.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης