Τώρα στη φάση των 16, αρχίζει το παγκόσμιο κύπελλο, τώρα είναι σαν να αρχίζει μια άλλη διοργάνωση, δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής ομάδος των Ηνωμένων Πολιτειών Γιούργκεν Κλίνσμαν. «Πήγαμε καλά μπορούμε όμως και καλύτερα. Σας εγγυώμαι ότι η ομάδα μου θα είναι προετοιμασμένη κι έτοιμη για όλα, διότι δε σταματάμε εδώ» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Γερμανία επικράτησε χθες των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία όμως είχε πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία στο τέλος να πάρει την ισοπαλία, δείχνοντας ότι έχει δυνατότητες να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο θεσμό. «Αυτή η πρόκριση είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα μου και δείξαμε ότι είχαμε την ποιότητα ως ομάδα για να πάρουμε την πρόκριση από τον όμιλο. Τα νοκ άουτ παιγνίδια όμως είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία και ανυπομονούμε για τον αγώνα αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες την 1η Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν το Βέλγιο που ήρθε πρώτο στον όμιλό του. Σε ερώτηση εάν προτιμούσε την Αλγερία ή το Βέλγιο ως αντίπαλο στους 16, ο Γερμανός τεχνικών της Εθνικής ομάδος των Ηνωμένων Πολιτειών είπε ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. «Το θετικό είναι ότι το Βέλγιο το γνωρίζουμε καλύτερα αφού το έχουμε αντιμετωπίσει σε δυο φιλικούς αγώνες», προσέθεσε ο κ. Κλίνσμαν.

Σε αυτά τα φιλικά το Βέλγιο νίκησε τις Ηνωμένες Πολιτείες με 4-2 το Μάιο του 2013 στο Κλίβελαντ και με 1-0 το Σεπτέμβριο του 2011 στις Βρυξέλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης