Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Aνοίγει σήμερα η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας με δύο ματσάρες. Γαλλία-Γερμανία και Κολομβία-Βραζιλία είναι τα δύο παιχνίδια που φιγουράρουν στο στοιχηματικό μενού της Παρασκευής και όπως είναι φυσικό θα συγκεντρώσουν πάνω τους όλο το… μελίσσι.

Στην ευρωπαϊκή τιτανομαχία που θα λάβει χώρα στο «Μαρακανά» το να διαλέξουμε σημείο μοιάζει ριψοκίνδυνο και γι’ αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο. Οι δύο μονομάχοι  δημιουργούν φάσεις με σχετική ευκολία και φρονούμε αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να επαληθευτεί το goal-goal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για anytime scorer σε αυτό το ματς θα εμπιστευτούμε τον Βαλμπουενά σε απόδοση 5.00, καθώςφρονούμε ότι ο βραχύσωμος άσος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη γερμανική άμυνα, η οποία διαθέτει βαριά κορμιά.

Στο άλλο παιχνίδι η οικοδέσποινα Βραζιλία υποδέχεται την Κολομβία. Η «σελεσάο» δεινοπάθησε για να φτάσει στα προημιτελικά και έχει απογοητεύσει με την εν γένει παρουσία της στη διοργάνωση.

Αντίθετα οι «καφετέρος» εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους και με… μπροστάρη τον Χάμες Ροντρίγκες δείχνουν ικανοί να κάνουν τη ζημιά στη διοργανώτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Bραζιλία δεν μας γεμίζει το μάτι γι’ αυτό θα πάμε με το Χ2 της Κολομβίας. Σίγουρα θα τη.. σπρώξουν, δεδομένου ότι είναι διοργανώτρια, ωστόσο το χέρι μας δεν μπορεί να πάει στον άσο με αυτά που έχουμε δει από τους «καριόκας».

Για anytime scorer στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ροντρίγκες παίζει δυνατά και θα τον προτείνουμε σε απόδοση 3.25.

ΔΥΑΔΑ…

408. Γαλλία-Γερμανία Goal-Goal (1.60)
409. Bραζιλία-Κολομβία Χ2 διπλή ευκαιρία (1.93)

Anytime scorer…

Βαλμπουενά (5.00)
Χάμες Ροντρίγκεζ (3.25)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης