Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η ημιτελική φάση ανοίγει απόψε με τη ματσάρα ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο ομάδες με βαριές φανέλες συγκρούονται στο Μπέλο Ορίζοντε με στόχο το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής.

Η «σελεσάο» μπορεί να μην έχει πείσει με τις εμφανίσεις της, ωστόσο έστω και με αγχωτικό τρόπο κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά.

Η «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης θα έχει δύο μεγάλες απουσίες στο παιχνίδι με τα πάντσερ. Αυτές δεν είναι άλλες από αυτές του ηγέτη, Νεϊμάρ και του αρχηγού της και στυλοβάτη της άμυνας, Τιάγκο Σίλβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απουσία του σταρ της Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη από τη στιγμή που στην επίθεσή της Βραζιλίας είναι ο… τυφλός και ο… μονόφθαλμος.

Βέβαια η ομάδα του Σκολάρι θα έχει την υποστήριξη του κόσμου της, ωστόσο αυτό το γεγονός ενδεχομένως να της γυρίσει μπούμερανγκ, γεμίζοντας με άγχος τους παίκτες της.

Στην αντίπερα όχθη η Γερμανία έκανε ονειρική πρεμιέρα με την Πορτογαλία με τη νίκη της με το εμφατικό 4-0, ωστόσο δεν έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Με την Αλγερία στη φάση των 16 τα.. χρειάστηκε, ενώ απέναντι στη Γαλλία προστάτευσε σαν κόρη οφθαλμού το υπέρ της 1-0 και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Στα συν για τα «πάντσερ» είναι ότι κάτω από την εστία τους έχουν τον Νόιερ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση. Επίσης ο Λεβ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

Στην σημερινή «τιτανομαχία» η πρωταρχική μας επιλογή είναι το under. Οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν προσεκτικές στο παιχνίδι τους και ενδεχομένως το παιχνίδι να κριθεί στο γκολ. Ως εκ τούτου έχει τύχη το 0-1 γκολ.

Από εκεί και πέρα για όσους αρέσκονται στα ειδικά στοιχήματα, καλό είναι να ρίξουν μερικά ευρώ να σκοράρει η «σελεσάο» με πέναλτι στο παιχνίδι.

300. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: UNDER (1.55)
300. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 0-1 ΓΚΟΛ (2.60) 
300. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Χ ΗΜIΧΡΟΝΟ (1.80)
300. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 1-0 (7,50) – 0-1 (7.50)
-NA ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης