Αυτό το καλοκαίρι η καρδιά του ποδοσφαίρου χτυπά στη Βραζιλία και στο παγκόσμιο κύπελλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πετάξει για την Αμερική για να δώσει το παρών στο Μουντιάλ του 2014,  και εμείς σας παρουσιάζουμε κάποιες πληροφορίες τόσο για το ξενοδοχείο που θα μείνει η Εθνική μας αλλά και τα ξενοδοχεία που θα μείνουν οι παίκτες των άλλων χωρών.

Χρήσιμες πληφορορίες που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι γυναίκες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εθνική Ιταλίας, Ξενοδοχείο Portobello Resort & Safari
Η Ιταλική αποστολή με τους αρρενωπούς ποδοσφαιριστές είναι ίσως ο πιο εύκολος στόχος για το γυναικείο πληθυσμό που θα κατακλύσουν τη Βραζιλία για να «παρακολουθήσουν» το Μουντιάλ. Διαμένουν στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο και όταν δεν προπονούνται απολαμβάνουν τον ήλιο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες εκείνες που είναι λάτρεις των σπορ γενικότερα και των θαλάσσιων ειδικότερα. Μια πληθώρα επιλογών για να επιλέξετε όσο περιμένετε να τελειώσουν την προπόνηση οι αγαπημένοι σας Ιταλοί ποδοσφαιριστές.



Εθνική Πορτογαλίας, Ξενοδοχείο The Palms

O Cristiano Ronaldo, μια ομάδα μόνος του και ο πιο ποθητός ποδοσφαιριστής. Η αποστολή της Πορτογαλίας κατά την περίοδο του Μουντιάλ θα διαμένει στο ξενοδοχείο The Palms και μαζί της και όλες οι κάτοικοι της Βραζιλίας για να αποσπάσουν ένα βλέμμα του σέξι ποδοσφαιριστή και μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Εθνική Γαλλίας, Ξενοδοχείο JP
Εκλεπτυσμένοι, με στυλ και τρόπους, τους οποίους ξεχνάνε όταν μπαίνουν στο γήπεδο. Ιδανικός συνδυασμός σκληρού άντρα αλλά και με τρόπους. Οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές σπάνια περνούν απαρατήρητοι και το γυναικείο κοινό έχει μονίμως το βλέμμα στραμμένο πάνω τους. Καθόλη την περίοδο του Μουντιάλ θα διαμένουν στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο JP στην πόλη Ριμπεϊράο Πρέτο. Διαθέτει τεράστιες εγκαταστάσεις γηπέδων για κάθε άθλημα σχεδόν. Τι καλύτερο από το να παίζετε τένις όσο οι Γάλλοι διεθνείς προπονούνται;



Εθνική Ελλάδος, Ξενοδοχείο Radisson Blu 

Το ξενοδοχείο Radisson Blu της πόλης  Αρακαζού, θα αποτελέσει την βάση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Το 4άστερο ξενοδοχείο, βρίσκεται ακριβώς στην παραλία Αταλάια, που βρέχεται από τον Ατλαντικό και μπορεί να προσφέρει στους παίκτες του Φερνάντο Σάντος, όλες τις ανέσεις. που η πιθανότητα να πέσετε «τυχαία» πάνω στον αγαπημένο σας διεθνή είναι πολύ μεγάλη. Επισκεφτείτε το γυμναστήριο του ξενοδοχείου πριν αποφασίσετε να κάνετε ένα περίπατο στην περιοχή για να γνωρίσετε τις ομορφιές της πόλης και ποιος ξέρει ίσως συναντήσετε τυχαία τον γοητευτικό Γιώργο Σαμαρά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης