Ο γιατρός της «σελεσάο», Χοσέ Λουίς Ρούνκο, ανακοίνωσε και επίσημα πως ο Νεϊμάρ δεν θα αγωνιστεί στους υπόλοιπους αγώνες του Μουντιάλ, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες, που ήθελαν το «δεκάρι» της Βραζιλίας να προλαβαίνει έστω τον τελικό.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Ο Νεϊμάρ έχει έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική του στήλη και χρειάζεται χρόνος για να γίνει καλά. Δεν υπάρχει καμία επιλογή θεραπείας. Αν αγωνιζόταν πριν την ώρα του, η κατάστασή του που τώρα είναι σταθερή θα μπορούσε να επιβαρυνθεί σημαντικά και να προκαλέσει προβλήματα όχι μόνο στον ποδοσφαιριστή, αλλά και στον άνθρωπο Νεϊμάρ. Δεν θέλουμε να καλλιεργούνται ψεύτικες ελπίδες στο λαό της Βραζιλίας. Ο Νεϊμάρ είναι αδύνατο να αγωνιστεί, τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό», ανέφερε ο γιατρός και κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για συμμετοχή του στον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι έκπληκτος από την πληροφορία αυτή. Σύμφωνα με τη θεραπεία που προτάθηκε, θα έπρεπε να γίνει στον παίκτη μια ένεση ξυλοκαΐνης, ουσία που αποτελεί αναισθητικό ή οποιαδήποτε άλλη ουσία με εξίσου ισχυρή δράση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα έχει αντανακλαστικά και ευκινησία για να αγωνιστεί σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης