Στη Βραζιλία αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) η αποστολή της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η αυλαία του οποίου ανοίγει στις 12 Ιουνίου.

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τη «γαλανόλευκη» προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο με μία μέρα καθυστέρηση και μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς μας, λόγω της βλάβης που παρουσιάστηκε στο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε από τις ΗΠΑ στη χώρα του καφέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή της Εθνικής μας εν τέλει αναχώρησε στις 5 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) με προορισμό τη Βραζιλία και 11 περίπου ώρες αργότερα έφτασε στον πρώτο σταθμό της.

Τα μέλη της εθνικής μας ομάδας, ύστερα από λίγη χαλάρωση, η οποία ήταν επιβεβλημένη λόγω του πολύωρου ταξιδιού, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Σάο Παολο με νέο αεροπλάνο για το Αρακατζού, που θα αποτελέσει τη βάση της Εθνικής μας.

Λίγο μετά τις 20:00, ώρα Ελλάδας, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας έφτασε στο Αρακαζού, όπου έγινε δεκτή με τραγούδια, μουσική και λουλούδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης