των The Lonely Island με την Alanis Morissette ζωντανά από την εκπομπή του Jimmy Kimmel! Το group με τα χιουμοριστικά τραγούδια και τις πάμπολλες συμμετοχές μεγάλων καλλιτεχνών στα albums τους ετοιμάζονται να κάνουν το δισκογραφικό τους comeback με το δίσκο “The Wack album” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου! Το πιο πρόσφατο single που μας παρουσίασαν μέσω ενός νέου lyric-video είναι το “Semicolon” όπου στην original version, συμμετέχει η αδερφή της Beyonce, Solange!

Η εμφάνιση όμως του group στο “Jimmy Kimmel Live” πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή της Alanis Morissette σε ρόλο μαθήτριας που εντέλει ξεσήκωσε το κοινό όταν άρχισε να τραγουδά την τεράστια επιτυχία που την έκανε παγκοσμίως γνωστή, “Ironic”.

Από το album αυτό έχουμε ήδη ακούσει τα τραγούδια: “Go Kinderdarten” με την Robyn και το “YOLO” με τους Kendrick Lamar και Adam Levine ενώ αναμένεται να δούμε και άλλες απαστράπτουσες συμμετοχές στο tracklist του όπως αυτές των: Lady Gaga, Justin Timberlake, Too Short, T-Pain, Billie Joe Armstrong των Green Day καθώς και των ηθοποιών Hugh Jackman και Kristen Wiig!

The Lonely Island feat.Alanis Morissette – Semicolon (@ Jimmy Kimmel Live)

Πηγή: tralala.gr