Είναι δικό σας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Μαΐου 2008, 11:19
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Το σύστημα αυτό σας ανήκει. Είναι δικό σας. Αντιλαμβάνομαι ό,τι μια υπόσχεση που έχετε ακούσει επανειλημένα, με λεκτικά σχήματα ελαφρώς διαφοροποιημένα, ελάχιστοι θα λάβετε σοβαρά υπ' όψιν. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό, όπως φυσιολογική θεωρώ και την υποχρέωση μας να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα σε όλα τα επίπεδα. Θα είμαστε παρόντες, σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, υπηρετώντας την ενημέρωση και μόνον αυτή.

Μοναδικός εντολέας μας εσείς, αλλά και κριτής ταυτόχρονα και πηγή έμπνευσης, γιατί η περίοδος των επαγγελματιών νταβατζήδων-κομιστών τείνει να παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το ίδιο το σύστημα τους απορρίπτει, εσείς δεν τους αντέχετε, και η νέα τεχνόλογία απ' ότι φαίνεται δε θέλει να τους κάνει παρέα. Είναι μόνον η αρχή και δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αν έτσι έχουν τα πράγματα.

Αυτό το σύστημα με τη βοήθεια των συνεργατών μας, σας ανήκει. Πάρτε το και κάντε το ότι θέλετε. Ο τρόπος που το υποδεχθήκατε απο την πρώτη στιγμή λειτουργίας του δεν ήταν απλά συγκινητικός, ήταν εκπληκτικός. Ανάλογη θα είναι και η δική μας συμπεριφορά. Παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα μετά την αποχώρησή μας απο την εφημερίδα, τις ανόητες επιθέσεις απο λαθρόβια και εφήμερα μέσα. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία των ''φίλων'' μας. Αδυνατούμε να τους παρακολουθήσουμε - άλλωστε τώρα τέλειωσαν τα ψέμματα - κι αυτό που μας εμπνέει δεν είναι η νέα τεχνολογία αλλά η νοοτροπία. Το υπόσχομαι.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Μαΐου 2008, 11:19


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα