Πόρισμα - καταπέλτης κατά του Θ. Αναστασιάδη

Πόρισμα - καταπέλτης κατά του Θ. Αναστασιάδη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008, 14:16

Ένα πόρισμα 40 σελίδων της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων για τον Θέμο Αναστασιάδη αποκαλύπτει  η εφημερίδα ''Το Παρόν της Κυριακής''.

Σύμφωνα με το πόρισμα, τα αδήλωτα ''μαύρα'' χρήματα του κομιστή Θέμου Αναστασιάδη για τα έτη 2004 - 2007, ανέρχονται στο ποσό των 4,61 εκατομμυρίων ευρώ. Επισημαίνεται ότι με βάση το πόρισμα της ΥΠΕΕ η διαπίστωση του αδήλωτου μαύρου χρήματος αποτελεί κακούργημα.

Όπως γράφει η εφημερίδα το πόρισμα αναφέρει πως, ενώ ο Θέμος Αναστασιάδης δήλωσε πως το περίσσευμα του εισοδήματός του από το 1994 έως και την 30η Ιουλίου 2007 ήταν 7.150.345,75 ευρώ , στην πραγματικότητα ήταν ''μόνο'' 2.533.366,55 ευρώ. Δηλαδή 4,61 εκατομμύρια ευρώ, αδήλωτα και μαύρα χρήματα.

Στο ρεπορτάζ υπενθυμίζεται, ότι ο κομιστής  Θέμος  Αναστασιάδης δήλωσε επίσημα το ποσό των 7,15 εκ. ευρώ, προκειμένου να δικαιολογήσει τις καταθέσεις των 5,5 εκ ευρώ, το περασμένο καλοκαίρι στην τράπεζα PARIBAS.

Ειδικότερα η εφημερίδα  ''Το Παρόν της Κυριακής» αναφέρει ότι πρόκειται για μία εμπεριστατωμένη έρευνα της ΥΠΕΕ και κατά τρόπο προκλητικό και απίστευτο έμεινε μέχρι σήμερα στα συρτάρια του αρμόδιου εισαγγελέα της Υπηρεσίας , κ.Ιωαννίδη και των άλλων αρμοδίων, όπως του κ. Αλογοσκούφη, ο οποίος είχε ήδη ενημερωθεί.

Στο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται επίσης, ότι όλη την τελευταία περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη ένα παζάρι εκβιασμών , πιέσεων και ''υποσχέσεων'' προκειμένου να πέσει στα ''μαλακά'' ο κ.Θέμος για να γλιτώσει από τις ευθύνες. ''Πρωταγωνιστής σ' αυτό το παζάρι με την κυβέρνηση και συγκεκριμένα με το υπουργείο Οικονομίας, είναι στέλεχος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το οποίο, λόγω επαγγελματικής προϋπηρεσίας έχει πολλές γνωριμίες με τους χώρους και τα κέντρα της οικονομίας.''

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι :

1.Οι εκκρεμότητες του Θέμου Αναστασιάδη είναι παραπάνω από τον οικονομικό έλεγχο. Αφορούν και την αποκάλυψη ότι αυτός ήταν ο κομιστής του dvd στον Γ.Ανδριανό. Επίσης υπάρχει άλλη μία εκκρεμότητα με τις δύο επιταγές με τις οποίες ''μπλοκαρίστηκε'' ο κ.Θέμος στα γαλλο-ελβετικά σύνορα.

2.'Εχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση ότι τόσο καιρό για την υπόθεση του κομιστή δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη . Κι αυτή η υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο, κρατείται ''κλειδωμένη'' προκλητικότατα!

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008, 14:16


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα