Η αναφορά του Έλληνα πιλότου για την παρουσία UFO

Η αναφορά του Έλληνα πιλότου για την παρουσία UFO

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008, 20:34

Νέα στοιχεία για την εμφάνιση του άγνωστου φωτεινού αντικειμένου, που είδε πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας στις 11/11/2007, στην περιοχή του Αυλώνα, έφερε στο φως η εκπομπή «Ζούγκλα».

Η εκπομπή δημοσιοποίησε τη συνομιλία του κυβερνήτη της πτήσης 266, από Λονδίνο για Αθήνα, με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί της συγκεκριμένης μέρας.

Αμέσως μετά την αναφορά του πιλότου στον πύργο ελέγχου, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας επικοινώνησε με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Ο ίδιος ενημέρωσε για την αναφορά του κυβερνήτη, ζητώντας τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα όσα προηγουμένως υποστήριξε ο κυβερνήτης της συγκεκριμένης πτήσης της Ο.Α.

Ο κυβερνήτης της πτήσης 700 για Ρόδο, που εκείνη την ημέρα και ώρα βρισκόταν στο ίδιο σημείο με εκείνο της πτήσης 266 από Λονδίνο, αν και δεν αντιλήφθηκε κάτι περίεργο, εν τούτοις παραδέχτηκε πως στους αιθέρες έχει δει πολλά περίεργα περιστατικά, τα οποία δεν μπορεί να εξηγήσει.

Την ίδια ώρα, σιγή ιχθύος τηρείται από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, που δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν επάνω από τον Αυλώνα.

Στο παρελθόν στο εξωτερικό σε ανάλογες περιπτώσεις, υπήρχε πλήρης ενημέρωση για παρόμοια περιστατικά.

Είδαν UFO οι Έλληνες πιλότοι, 4 Νοεμβρίου 2008, 19:55

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008, 20:34


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει από την Πέμπτη την πολιτεία Μινάς Γκεραίς, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έχει προκαλέσει βροχοπτώσεις ρεκόρ, με αποτέλεσμα σαρωτικές πλημμύρες και...