Επεισόδια στη Λευκίμμη: Το video της σύλληψης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008, 09:58

Σήμερα δικάζεται η 46χρονη η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το εργοτάξιο του ΧΥΤΑ στην περιοχή Μεσοράχια της Λευκίμμης.

Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα οι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία κλείνοντας τον δρόμο που οδηγεί στον χώρο του Χ.Υ.Τ.Α.

Περίπου στις 14:00, κατέφτασε μια κλούβα της Αστυνομίας με την 2η βάρδια των ΜΑΤ.

Σύντομα τα αίματα άναψαν και τα ΜΑΤ άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους πολίτες, προσπαθώντας να σπάσουν τον κλοιό τους με την βία.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθη η 46χρονη, μπροστά στα μάτια του 16χρονου γιου της που προσπάθησε να βοηθήσει την μητέρα του και απωθήθηκε από αστυνομικούς.

Η 46χρονη οδηγήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στην Εισαγγελία όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και ορίστηκε δικάσιμος για αύριο το πρωί.

Μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζει είναι βαριά σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, εξύβριση και απειλή κατ' εξακολούθηση.

Ωστόσο, αναμένεται να οριστεί νέα δικάσιμος λόγω της προγραμματισμένης κινητοποίησης των δικηγόρων και της κατάληψης των δικαστηρίων.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια και τραυματισμοί στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, 20 Νοεμβρίου 2008, 15:56

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008, 09:58


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα