Παπάς βασάνιζε παπαδιά

Παπάς βασάνιζε παπαδιά

Δήμητρα Κόκκορη

Μετά τα οικονομικά σκάνδαλα και τις offshore… άνθρωπος της εκκλησίας πρωταγωνιστεί σε συγκλονιστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Μια 26χρονη παπαδιά, κατήγγειλε χθες στην αστυνομία, ότι κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 35χρονο σύζυγό της, που λειτουργεί σε γνωστό χωριό του Ηρακλείου.

Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι προχθές το βράδυ, μετά από λογομαχία, ο παπάς τη χτύπησε με τα χέρια του σε όλο της το σώμα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και την έσπρωξε με σκοπό να την πετάξει στο δρόμο. Η 26χρονη γαντζώθηκε από την πόρτα, αλλά ο παπάς συνέχιζε να οδηγεί με ταχύτητα, σύροντας την άτυχη γυναίκα για αρκετά μέτρα, μέχρι τη στιγμή που την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της και έπεσε στο οδόστρωμα.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης συνηγορούν στις καταγγελίες της 26χρονης, δηλώνει στη zougla.gr ο ιατροδικαστής του Πανεπιστημίου Ηρακλείου κ. Γιάννης Στειακάκης που εξέτασε τη γυναίκα.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο «Άγιος πατέρας» κακοποιούσε τη γυναίκα του.

Όπως καταγγέλλει η παπαδιά, ζει την απόλυτη φρίκη στα χέρια του ιερωμένου από το 1999, όταν και παντρεύτηκαν. Υποστηρίζει ότι από την αρχή του έγγαμου βίου τους, ο 35χρονος ήταν βίαιος, τη χτυπούσε μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά τους και δύο φορές την είχε αναγκάσει με τη βία να επισκεφτεί ψυχίατρο, γιατί όπως της έλεγε… αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα υπέβαλλε μήνυση εναντίον του παπά στο ΑΤ Μοιρών, ενώ ο ιερωμένος αναζητείται από την αστυνομία.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008, 17:42


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Ολοκληρώθηκε η μαζική διαδήλωση για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Φοιτητικοί σύλλογοι, φορείς, κόμματα κι οργανώσεις της Αριστεράς, σωματεία και συλλογικότητες του...